Visum til Quebec City, Quebec

Redigeret: Jun 12, 2023 | Tags: Canada visum, Canada eTA

Visa for Quebec City, Quebec - Canada

Introduktion

Denne artikel giver oplysninger om at få et visum til Quebec City eller en eTA til personer, der leder efter den rigtige rejsetilladelse. Et gyldigt visum til Quebec City, eller eTA, vil være påkrævet før din rejse til Canada.

Visum og eTA oversigt

En af de første ting, en besøgende i Quebec City bør bemærke, er, at Canadas indrejsekrav har ændret sig en smule siden marts 2016. Borgere fra visumfritagne lande som EU-staterne, Australien og andre skal nu ansøge om en elektronisk rejse Godkendelse (eTA), hvis de ankommer til Quebec City med fly. Denne eTA er nødvendig selv for transit gennem en canadisk lufthavn, men er ikke nødvendig for indrejse ad vej eller sø, og bringer canadiske indrejsekrav stort set på linje med USA's. De eneste undtagelser fra denne regel er amerikanske statsborgere, alle med et gyldigt canadisk visum og dem med canadisk statsborgerskab (inklusive dobbelt) eller permanent opholdstilladelse.

Det er nemt at ansøge om din eTA online, og i de fleste tilfælde vil din ansøgning blive godkendt inden for få minutter. Nogle gange kan det tage længere tid, og i sådanne tilfælde vil du blive informeret via e-mail inden for tre dage, der fortæller dig, hvilke yderligere skridt du skal tage for at få din ansøgning godkendt. Du kan til enhver tid tjekke din ansøgningsstatus online og opdatere dine oplysninger om nødvendigt.

Når din eTA er udstedt, er den gyldig for et ubegrænset antal besøg, der varer seks måneder eller derunder, inden for en periode på fem år fra udstedelsesdatoen eller indtil dit nuværende pas udløber. Ved siden af en eTA gælder alle de sædvanlige grundlæggende adgangskriterier, såsom at kunne vise, at du kan finansiere dit besøg og har ægte planer om at forlade landet inden udløbet af din tilladte periode.

En komplet liste over visumfritagne lande kan findes her. Statsborgere fra andre lande vil kræve et fuldt visum for at komme ind i Canada uanset metode og til ethvert formål.

Canadisk elektronisk rejsetilladelse (eTA)

Den canadiske eTA er en elektronisk rejsetilladelse, der har til formål at forenkle processen med at komme ind i Canada til almindelige rejseformål såsom turisme, forretning eller transit. Personer, der ønsker at besøge Canada i under seks måneder med henblik på turisme, forretning, transit eller for at modtage medicinsk behandling, kan være berettigede. En canadisk eTA udstedes i op til fem år fra godkendelsesdatoen eller indtil datoen for passets udløb, alt efter hvad der kommer først.

Den canadiske eTA gør det muligt for pasindehavere fra snesevis af lande at ansøge online om rejsetilladelse uden behov for et visum til Montreal.

Der er en bred vifte af anvendelser for en canadisk eTA, fra at deltage i familiebryllup til at tale ved en forretningskonference. Der er dog begrænsninger for at bruge en eTA. Hvis den anvendes på en uautoriseret måde, kan en godkendt eTA tilbagekaldes fra en ansøger. Det er derfor vigtigt at sikre, at eTA-ansøgere forstår det fulde omfang af tilladte rejseanvendelser af en eTA. 

Godkendt erhvervsbrug

Selvom en canadisk eTA typisk betragtes som en turistrejsetilladelse, kan den også bruges til forretningsformål.

Med en eTA kan rejsende besøge Canada for at mødes med forretningsforbindelser, afvikle en handel eller forhandle en forretningskontrakt. Selvom det ikke er et arbejdsvisum, kan en canadisk eTA bruges til at afholde forretningsmøder i Canada. Hvis du planlægger at rejse til Montreal til et forretningsmøde ved hjælp af en eTA, kan du blive bedt om at fremlægge yderligere dokumentation under din eTA-ansøgning eller ved den canadiske grænse. Du vil sandsynligvis blive bedt om at bevise, at din primære indtægtskilde er modtaget uden for Canada, og at din arbejdsgiver også er baseret uden for Canada.

Du kan også deltage i en forretningskonference i Canada med en canadisk eTA. Hvis du bruger din eTA til dette formål, kan du blive bedt af canadisk immigrationspersonale om at bevise, at du ikke er ansat eller søger arbejde i Canada. 

Godkendt turismebrug

De fleste mennesker får en eTA til turistformål. Tilladte turismeformål omfatter aktiviteter såsom sightseeing og besøg hos venner eller familie.

Godkendt transitbrug

En canadisk eTA kan også bruges til transitformål, hvor en rejsende skifter fly på canadisk territorium, mens de er på vej til en ikke-canadisk destination.

Uautoriseret brug

Selvom der er mange godkendte anvendelser for en canadisk eTA, er der også nogle ting, du ikke lovligt kan gøre med en eTA.

Du må ikke arbejde i Canada med en eTA. Selvom du kan bruge en eTA til nogle forretningsformål, kan du ikke have eller opnå beskæftigelse i Canada ved at bruge en eTA. Du skal således søge om et arbejdsvisum, hvis du ønsker at blive ansat i Canada. Det gælder uanset om du vil flytte din karriere til Montreal eller håber på midlertidig ansættelse. Du kan ikke acceptere betaling for noget arbejde i Canada uden et ordentligt canadisk arbejdsvisum.

Du kan heller ikke studere i Canada ved hjælp af en eTA. Du skal have et canadisk studievisum, hvis du vil gå i skole i Canada. 

Krav, der påvirker eTA-kvalificering

  1. Du kan kun bruge en eTA til at komme ind i Canada via fly.
  2. Du må ikke have nogen tidligere afvisninger af at komme ind i Canada og ingen tidligere deportationshistorik i Canada. Hvis det er tilfældet, vil du sandsynligvis blive nægtet en eTA.
  3. Du skal have et elektronisk pas.
  4. Du må ikke have nogen meget smitsomme sygdomme, såsom tuberkulose, på tidspunktet for dit besøg eller på tidspunktet for din eTA-ansøgning.
  5. Du må ikke tidligere være dømt for nogen forbrydelser, der forårsager alvorlig skade på personer eller ejendom.

Canada eTA ansøgningsproces

For at ansøge om en eTA skal du bruge dit pas og ansættelsesoplysninger. Du bør afsætte mellem 15-20 minutter pr. ansøgning. Ansøgninger behandles og godkendes normalt inden for få minutter for de fleste ansøgere. På grund af forbedret og automatiseret sikkerhedsscreening kan din ansøgning dog blive markeret og kræve en manuel gennemgang. Under en manuel gennemgang vil du blive bedt om at give yderligere oplysninger eller dokumentation for at behandle din eTA-ansøgning. Undladelse af at give disse oplysninger eller dokumentation rettidigt under den manuelle gennemgang vil resultere i en afvist eTA-ansøgning.

Hvis du er berettiget til en eTA, kan du komme i gang med din ansøgning.

Typer af canadiske visa og tilladelser

Canadiske eTA'er er kun for personer fra visumfritagne lande og fastboende i USA. Hvis du ikke er fra et visumfritaget land, ikke er amerikansk statsborger og ikke er permanent bosiddende i USA, så skal du have et visum til Montreal.

Turistvisum

Et canadisk turistvisum er kendt som et midlertidigt opholdsvisum, eller TRV for kort. Ligesom en eTA kan du ansøge om dette online. Du kan også ansøge ved hjælp af en papirbaseret ansøgning. Ansøgningen kræver flere oplysninger og medfører længere behandlingsfrister end en eTA-ansøgning.

Arbejdstilladelse

Hvis du planlægger at arbejde i Canada, enten midlertidigt eller på ubestemt tid, skal du have en arbejdstilladelse ud over din eTA eller TRV. Før du kan ansøge om en arbejdstilladelse, skal du normalt have et jobtilbud fra en canadisk arbejdsgiver, selvom det nogle gange er muligt at give afkald på dette krav afhængigt af erhverv eller den type arbejde, en person er i stand til at udføre i Canada.

Du kan søge om arbejdstilladelse enten online eller på papir. Når du søger, skal du bekræfte, at du kun vil arbejde for den specifikke arbejdsgiver, der har tilbudt dig et job, og at du vil forlade Canada, når din ansættelse er slut.

Studietilladelse

Studietilladelser ligner arbejdstilladelser. For at søge om studietilladelse skal du også have en TRV eller eTA. Alle studerende skal have en studietilladelse med meget få undtagelser. Medmindre du går i børnehave, skal du planlægge at ansøge om studietilladelse.

Du kan ansøge om et studievisum online eller på papir. Du skal acceptere, at du forlader Canada ved afslutningen af dine studier (medmindre du efterfølgende får en arbejdstilladelse), og du skal vise, at du har tilstrækkelig økonomisk støtte til at bo i Canada.

Canadisk visumansøgningsproces

For at ansøge om et canadisk visum er der et antal trin, som skal følges. Du kan enten ansøge online eller på papir. For begge typer ansøgninger vil du blive bedt om at vælge det land, hvor du ansøger fra, samt give nogle oplysninger om din berettigelse til dine ønskede rejseformål.

Online ansøgning (berettigelsesbegrænsninger)

Onlineansøgningen inkluderer en instruktionsvejledning, som skal bruges til at udarbejde de dokumenter og formularer, der er nødvendige for at indsende din Canada-visumansøgning. Det er dog kun kvalificerede ansøgere, der kan ansøge om et canadisk visum online.

Papirbaseret ansøgning

For at ansøge om et canadisk visum ved hjælp af den papirbaserede ansøgning, skal du først downloade og udskrive ansøgningspakken, som indeholder alle de relevante formularer, du skal udfylde. Når du er færdig, skal du betale et gebyr for at behandle din visumansøgning. Når du har betalt, kan du indsende din visumansøgning til behandling.

Quebec City rejseinformation

Med en historie, der går mere end 400 år tilbage, er Quebec City et af de mest spændende steder at besøge i Canada. Byen er bygget i en charmerende kompakt skala sammenlignet med det store land, der omgiver den, og giver en perfekt afslappende, men alligevel stimulerende destination ved St. Lawrence-floden, uanset om det er i den behagelige lune sommer eller den uberørte skønhed om vinteren.

Quebec City er muligvis den mest europæiske destination i Nordamerika, som det sømmer sig med dens status som den eneste by i Canada, der er næsten 100% fransktalende. Old Quebec er spækket med historiske bygninger inden for sine befæstede mure, hvor det store hotel Château Frontenac er et perfekt eksempel på kvarterets karakteristiske skønhed. Bredt beskrevet som det mest fotograferede hotel i verden, kan denne udsmykkede bygning prale af 600 værelser fordelt på 18 etager og byder på en imponerende udsigt over byen.

Hotellet er imponerende tæt på, men for en endnu bedre udsigt, hvorfor så ikke tage en færge over floden til Levis? Selvom denne 1 km rejse kun tager 12 minutter, præsenterer den en helt anden udsigt over det gamle Quebec smukt sat mod den enorme himmel og hypnotiserende reflekterede lys i vandet om natten.

Lidt længere væk ligger Huron-Wendal Nation i Wendlake, som giver et fascinerende billede af områdets oprindelige kultur og historie. Huron-Wendal Museum tager den besøgende tilbage til det 17. århundrede gennem dans, performancekunst og historiefortælling, mens det også viser nationens traditionelle færdigheder gennem udstillinger og artefakter.

Men som en påmindelse om, at naturen er den virkelige kraft i området, omfatter Montmorency Falls et utroligt vandfald 30m højere end det mere berømte Niagara, og kun 15 minutter fra centrum. Du kan enten se skuet fra kystlinjens sikkerhed, trodse højderne via hængebroen eller komme ind blandt vandet med en gondoltur rundt om poolen i bunden.

Konklusion

Uanset om du leder efter afslappende gammeldags charme, en smag af historie eller et højdepunkt i det omkringliggende lands store landskaber, er Quebec City en ideel destination for besøgende til Canada, når som helst på året.