eTA for borgere fra Antigua og Barbuda


eTA for borgere fra Antigua og Barbuda

Kvalifikation til eTA

Borgere i Antigua og Barbuda kan ansøge om en eTA.
Antigua og Barbudas borgere skal have haft et canadisk visum de seneste 10 år eller i øjeblikket have et amerikansk non-immigrant visum.
Antigua og Barbudas borgere får hurtig indrejse ved hjælp af eTA-programmet.

Andre krav til eTA

➤ Antigua og Barbuda-borgere kan ansøge om eTA online
eTA er kun gyldigt til ankomst med fly
➤ Rejsende skal have et e-pas, der er maskinlæsbart
➤ eTA er til korte turist-, forretnings-, transit- og lægebesøg
Du skal være over 18 år for at ansøge om en eTA, ellers skal du have en forælder/værge med.


Antigua og Barbudas borgere kan ansøge om et Canada eTA-visum til at rejse ind i Canada på kort sigt (under 90 dage) til generel turisme, forretning, transit eller medicinske formål. Tidligere besiddelse af et canadisk visum inden for de seneste 10 år eller nuværende besiddelse af et amerikansk ikke-immigrantvisum er en betingelse for eTA-berettigelse.
Det canadiske eTa-program blev godkendt i 2012, og det tog fire år at udvikle de nødvendige systemer, der skulle forbindes med eksisterende immigrationsdatabaser og andre sikkerhedsdata for at give et problemfrit nyt screeningsværktøj. eTA-programmet blev lanceret i 2016 for at screene rejsende, der ankommer fra udlandet, som en reaktion på den globale stigning i terroraktiviteter.
Borgere fra Antigua og Barbuda skal udfylde denne elektroniske visumansøgning, før de går om bord på et fly til Canada, og det gælder også rejsende, der kun skal transitere i Canada på vej til andre internationale destinationer.
Enhver Antigua- og Barbuda-borger, der ønsker at rejse ind i Canada i over 90 dage eller til andre formål end dem, der er tilladt under eTA-programmet, skal ansøge om et andet visum. Yderligere detaljer kan findes ved at besøge Canada Immigration Visa Advice og bruge det gratis "do i need a visa tool".
Det anbefales, at borgere i Antigua og Barbuda udfylder deres eTA-ansøgning 72 timer før deres afrejsedato. Alle detaljer kan findes ved at besøge eTA-krav eller Canada eTA FAQ's. Det tilrådes at gennemgå disse sider, før man starter en eTA-ansøgning for at undgå forsinkelser eller risikoen for, at en eTA bliver afvist.
Det er et krav at være statsborger i Antigua og Barbuda, før man kan ansøge om en Canada eTA, så rejsende, der har et pas eller rejsedokument med en anden status, såsom flygtning, skal ansøge om et fuldt Canada-visum og ikke en eTA.
Antigua og Barbudas borgere kan forvente, at deres eTA-ansøgning normalt bliver behandlet og godkendt inden for 5 minutter, og tilladelsen sendes via e-mail i form af et PDF-dokument. Det er ikke nødvendigt at printe eller fremvise nogen dokumenter i lufthavnen, da eTA'en gemmes elektronisk i forhold til passet i Canada Immigration-systemet.

Råd til ansøgning om eTA
  • Indsend ansøgningen mindst 72 timer før afrejse
  • Hvis man får afslag på en eTA, kan man stadig ansøge om et fuldt besøgsvisum.
  • En eTA garanterer ikke indrejse til Canada, da den endelige beslutning træffes af Canada Immigration.
  • Hvis den rejsende er under 18 år, skal en forælder eller værge indgive ansøgningen.

Få mere at vide om eTA

Fordele ved eTA
  • eTA er gyldigt i 5 år fra udstedelsesdatoen
  • Kan bruges til flere indrejser under 90 dages varighed
  • Hurtig godkendelse og elektronisk levering
  • Ansøg på computer, tablet eller mobil

Ansøg om eTA

Du har fået et canadisk besøgsvisum inden for de seneste ti år, eller du har i øjeblikket et gyldigt nonimmigrant-visum til USA. Dit formål med besøget i Canada er kortvarigt, for forretning eller turisme (normalt i perioder op til 6 måneder). Du vil flyve til eller foretage et transitstop i en canadisk lufthavn med et gyldigt pas fra et af de godkendte visumpligtige lande. Hvis disse betingelser ikke alle er opfyldt, kræves der et besøgsvisum for din rejse til Canada.