eTA for borgere fra Caymanøerne


eTA for borgere fra Caymanøerne

Kvalifikation til eTA

Borgere på Caymanøerne kan ansøge om en eTA
Caymanøerne var et af de første medlemmer af Canadas eTA-program.
Borgere på Caymanøerne får hurtig indrejse ved hjælp af eTA-programmet.

Andre eTA-krav

➤ Borgere på Caymanøerne kan ansøge om eTA online
eTA er kun gyldig til ankomst med fly
➤ Rejsende skal have et e-pas, der er maskinlæsbart
➤ eTA er til korte turist-, forretnings-, transit- og lægebesøg
Du skal være over 18 år for at ansøge om en eTA, ellers skal du have en forælder/værge med.


Kræver borgere fra Caymanøerne en Canada eTA?

Borgere på Caymanøerne skal ansøge om et Canada eTA-visum for at komme ind i Canada på kort sigt (under 90 dage) til generel turisme, forretning, transit eller medicinske formål. Dette gælder kun for passagerer, der ankommer med fly på en kommerciel eller charterflyvning. eTA-programmet blev indført i 2016 for at screene rejsende, der ankommer fra udlandet, som et svar på den globale stigning i terroraktiviteter, for at sikre Canadas grænser og levere realtidsdata om alle passagerer, der rejser ind i Canada.

Hvornår blev eTA indført for borgere fra Caymanøerne?

Canadas eTa-program blev godkendt i 2012, og det tog 4 år at udvikle de nødvendige systemer, der skulle forbindes med eksisterende immigrationsdatabaser og andre sikkerhedsdata for at give et problemfrit nyt screeningsværktøj. Det blev obligatorisk i 2016.
Borgere fra Caymanøerne og andre EU-medlemmer skal udfylde denne elektroniske visumansøgning, før de går om bord på et fly til Canada, og det gælder også rejsende, der kun er på gennemrejse i Canada på vej til andre internationale destinationer.

Kan en borger fra Caymanøerne blive længere end 90 dage?

Enhver statsborger fra Caymanøerne, der ønsker at rejse ind i Canada i over 90 dage eller til andre formål end dem, der er tilladt under eTA-programmet, skal ansøge om et andet visum. Yderligere detaljer kan findes ved at besøge Canada Immigration Visa Advice og bruge det gratis "do i need a visa tool".

Hvornår skal en borger fra Caymanøerne ansøge om en eTA?

Det anbefales, at borgere på Caymanøerne udfylder deres eTA-ansøgning 72 timer før deres afrejsedato. Alle detaljer kan findes ved at besøge eTA-krav eller Canada eTA FAQ'er. Det tilrådes at gennemgå disse sider, inden du starter en eTA-ansøgning for at undgå forsinkelser eller risikoen for, at en eTA bliver afvist.
Det er et krav at være statsborger i Caymanøerne, før man ansøger om en Canada eTA, så rejsende, der har et pas eller rejsedokument med en anden status, skal ansøge om et fuldt Canada-besøgsvisum og ikke en eTA.

Hvor lang tid tager det at modtage en eTA?

Borgere på Caymanøerne kan forvente, at deres eTA-ansøgning normalt bliver behandlet og godkendt inden for 30 minutter, og tilladelsen sendes via e-mail i form af et PDF-dokument. Det er ikke nødvendigt at printe eller fremvise nogen dokumenter i lufthavnen, da eTA'en gemmes elektronisk i forhold til passet i Canada Immigration-systemet.

Hvad sker der, hvis der er en fejl på eTA-formularen?

Hvis du laver en fejl på eTA-formularen, og de forkerte oplysninger indsendes, vil eTA'en ikke være gyldig, og du skal ansøge om en ny eTA igen. Det er ikke muligt at opdatere eller ændre oplysninger på en eksisterende eTA, når den først er blevet behandlet og godkendt.

Råd om eTA-ansøgning
  • Indsend ansøgningen mindst 72 timer før afrejse
  • Hvis man får afslag på en eTA, kan man stadig ansøge om et fuldt besøgsvisum.
  • En eTA garanterer ikke indrejse til Canada, da den endelige beslutning træffes af Canada Immigration.
  • Hvis den rejsende er under 18 år, skal en forælder eller værge indgive ansøgningen.

Få mere at vide om eTA

Fordele ved eTA
  • eTA er gyldigt i 5 år fra udstedelsesdatoen
  • Kan bruges til flere indrejser under 90 dages varighed
  • Hurtig godkendelse og elektronisk levering
  • Ansøg på computer, tablet eller mobil

Ansøg om eTA