eTA for borgere fra De Britiske Jomfruøer


eTA for borgere fra De Britiske Jomfruøer

Kvalifikation til eTA

Borgere fra De Britiske Jomfruøer kan ansøge om en eTA.
De Britiske Jomfruøer var med til at lancere Canadas eTA-program i marts 2016.
Borgere fra De Britiske Jomfruøer får hurtig indrejse med eTA-programmet.

Andre krav til eTA

➤ Borgere fra De Britiske Jomfruøer kan ansøge om eTA online
eTA er kun gyldig til ankomst med fly
➤ Rejsende skal have et e-pas, der er maskinlæsbart
➤ eTA er til korte turist-, forretnings-, transit- og lægebesøg
Du skal være over 18 år for at ansøge om en eTA, ellers skal du have en forælder/værge med.


Borgere fra De Britiske Jomfruøer skal ansøge om et Canada eTA-visum for at rejse ind i Canada på kort sigt (under 90 dage) til generelle turist-, forretnings-, transit- eller medicinske formål.
eTA-programmet blev indført i 2016 for at screene rejsende, der kommer fra udlandet, som en reaktion på den globale stigning i terroraktiviteter.
Canadas eTa-program blev godkendt i 2012, og det tog 4 år at udvikle de nødvendige systemer, der kunne forbindes med eksisterende immigrationsdatabaser og andre sikkerhedsdata for at give et problemfrit nyt screeningsværktøj.
Borgere fra De Britiske Jomfruøer og andre EU-medlemmer skal udfylde denne elektroniske visumansøgning, før de går om bord på et fly til Canada, og det gælder også rejsende, der kun skal transitere i Canada på vej til andre internationale destinationer.
Alle borgere fra De Britiske Jomfruøer, der ønsker at rejse ind i Canada i mere end 90 dage eller til andre formål end dem, der er tilladt under eTA-programmet, skal ansøge om et andet visum. Yderligere detaljer kan findes ved at besøge Canada Immigration Visa Advice og bruge det gratis "do i need a visa tool".
Det anbefales, at statsborgere fra De Britiske Jomfruøer udfylder deres eTA-ansøgning 72 timer før deres afrejsedato. Alle detaljer kan findes ved at besøge eTA requirements eller Canada eTA FAQ's. Det tilrådes at gennemgå disse sider, før man starter en eTA-ansøgning for at undgå forsinkelser eller risikoen for, at en eTA bliver afvist.
Det er et krav at være statsborger i De Britiske Jomfruøer, før man kan ansøge om en Canada eTA, så rejsende, der har et pas eller rejsedokument med en anden status, som f.eks. flygtning, skal ansøge om et fuldt Canada-visum og ikke en eTA.
Borgere på De Britiske Jomfruøer kan forvente, at deres eTA-ansøgning normalt bliver behandlet og godkendt inden for 5 minutter, og tilladelsen bliver sendt via e-mail i form af et PDF-dokument. Det er ikke nødvendigt at printe eller fremvise nogen dokumenter i lufthavnen, da eTA'en gemmes elektronisk sammen med passet i Canada Immigration System.

Råd til ansøgning om eTA
  • Indsend ansøgningen mindst 72 timer før afrejse
  • Hvis man får afslag på en eTA, kan man stadig ansøge om et fuldt besøgsvisum.
  • En eTA garanterer ikke indrejse til Canada, da den endelige beslutning træffes af Canada Immigration.
  • Hvis den rejsende er under 18 år, skal en forælder eller værge indgive ansøgningen.

Få mere at vide om eTA

Fordele ved eTA
  • eTA er gyldigt i 5 år fra udstedelsesdatoen
  • Kan bruges til flere indrejser under 90 dages varighed
  • Hurtig godkendelse og elektronisk levering
  • Ansøg på computer, tablet eller mobil

Ansøg om eTA