eTA for borgere fra St. Vincent og Grenadinerne


eTA for borgere fra St. Vincent og Grenadinerne

Kvalifikation til eTA

St. Vincent og Grenadinernes borgere kan ansøge om en eTA
Vincent og Grenadinerne skal have haft et canadisk besøgsvisum de seneste 10 år eller i øjeblikket have et amerikansk non-immigrant visum.
St. Vincent og Grenadinernes borgere får hurtig indrejse ved hjælp af eTA-programmet

Andre krav til eTA

➤ St. Vincent og Grenadinernes borgere kan ansøge om eTA online
eTA er kun gyldigt til ankomst med fly
➤ Rejsende skal have et e-pas, der er maskinlæsbart
➤ eTA er til korte turist-, forretnings-, transit- og lægebesøg
➤ Du skal være over 18 år for at ansøge om en eTA, ellers skal du have en forælder/værge med.


St. Vincent og Grenadinernes borgere kan ansøge om en Canada eTA til at rejse ind i Canada på kort sigt (under 90 dage) til generel turisme, forretning, transit eller medicinske formål. Tidligere besiddelse af et canadisk besøgsvisum inden for de seneste 10 år eller nuværende besiddelse af et amerikansk ikke-immigrantvisum er en betingelse for eTA-berettigelse.
Det canadiske eTa-program blev godkendt i 2012, og det tog fire år at udvikle de nødvendige systemer, der kunne forbindes med eksisterende immigrationsdatabaser og andre sikkerhedsdata for at skabe et problemfrit nyt screeningsværktøj. eTA-programmet blev lanceret i 2016 for at screene rejsende, der kommer fra udlandet, som en reaktion på den globale stigning i terroraktiviteter.
Vincent og Grenadinerne skal udfylde denne elektroniske visumansøgning, før de går om bord på et fly til Canada, og det gælder også rejsende, der kun er på gennemrejse i Canada på vej til andre internationale destinationer.
Vincent og Grenadinerne, der ønsker at rejse ind i Canada i mere end 90 dage eller til andre formål end dem, der er tilladt under eTA-programmet, skal ansøge om et andet visum. Yderligere detaljer kan findes ved at besøge Canada Immigration Visa Advice og bruge det gratis "do i need a visa tool".
Det anbefales, at borgere fra St. Vincent og Grenadinerne udfylder deres eTA-ansøgning 72 timer før deres afrejsedato. Alle detaljer kan findes ved at besøge eTA requirements eller Canada eTA FAQ's. Det tilrådes at gennemgå disse sider, før du starter en eTA-ansøgning for at undgå forsinkelser eller risikoen for, at en eTA bliver afvist.
Det er et krav at være statsborger i St. Vincent og Grenadinerne, før man kan ansøge om en Canada eTA, så rejsende, der har et pas eller rejsedokument med en anden status, såsom flygtning, skal ansøge om et fuldt Canada-visum og ikke en eTA.
Vincent og Grenadinernes borgere kan forvente, at deres eTA-ansøgning normalt bliver behandlet og godkendt inden for 5 minutter, og tilladelsen sendes via e-mail i form af et PDF-dokument. Det er ikke nødvendigt at printe eller fremvise nogen dokumenter i lufthavnen, da eTA'en gemmes elektronisk i forhold til passet i Canada Immigration-systemet.

Råd til ansøgning om eTA
  • Indsend ansøgningen mindst 72 timer før afrejse
  • Hvis man får afslag på en eTA, kan man stadig ansøge om et fuldt besøgsvisum.
  • En eTA garanterer ikke indrejse til Canada, da den endelige beslutning træffes af Canada Immigration.
  • Hvis den rejsende er under 18 år, skal en forælder eller værge indgive ansøgningen.

Få mere at vide om eTA

Fordele ved eTA
  • eTA er gyldigt i 5 år fra udstedelsesdatoen
  • Kan bruges til flere indrejser under 90 dages varighed
  • Hurtig godkendelse og elektronisk levering
  • Ansøg på computer, tablet eller mobil

Ansøg om eTA

Du har fået et canadisk besøgsvisum inden for de seneste ti år, eller du har i øjeblikket et gyldigt nonimmigrant-visum til USA. Dit formål med besøget i Canada er kortvarigt, for forretning eller turisme (normalt i perioder op til 6 måneder). Du vil flyve til eller foretage et transitstop i en canadisk lufthavn med et gyldigt pas fra et af de godkendte visumpligtige lande. Hvis disse betingelser ikke alle er opfyldt, kræves der et besøgsvisum for din rejse til Canada.