eTA for uruguayanske borgere


eTA for uruguayanske borgere

Mulighed for eTA

Uruguay-borgere kan ansøge om en eTA
Uruguay-borgere skal have haft et canadisk besøgsvisum de seneste 10 år eller i øjeblikket have et amerikansk ikke-immigrantvisum.
Uruguay-borgere får hurtig indrejse ved hjælp af eTA-programmet

Andre krav til eTA

➤ Uruguay-borgere kan ansøge om eTA online
eTA er kun gyldigt til ankomst med fly
➤ Rejsende skal have et e-pas, der er maskinlæsbart
➤ eTA er til korte turist-, forretnings-, transit- og lægebesøg
Du skal være over 18 år for at ansøge om en eTA, ellers skal du have en forælder/værge med.


Uruguay-borgere kan ansøge om en Canada eTA til at rejse ind i Canada på kort sigt (under 90 dage) til generelle turist-, forretnings-, transit- eller medicinske formål. Tidligere besiddelse af et canadisk besøgsvisum inden for de seneste 10 år eller nuværende besiddelse af et amerikansk ikke-immigrantvisum er en betingelse for eTA-berettigelse.
Canadas eTa-program blev godkendt i 2012, og det tog 4 år at udvikle de nødvendige systemer, der kunne forbindes med eksisterende immigrationsdatabaser og andre sikkerhedsdata for at give et problemfrit nyt screeningsværktøj. eTA-programmet blev lanceret i 2016 for at screene rejsende, der ankommer fra udlandet, som en reaktion på den globale stigning i terroraktiviteter.
Borgere fra Uruguay skal udfylde denne elektroniske visumansøgning, før de går om bord på et fly til Canada, og det gælder også rejsende, der kun skal transitere i Canada på vej til andre internationale destinationer.
Enhver borger fra Uruguay, der ønsker at rejse ind i Canada i mere end 90 dage, eller til andre formål end dem, der er tilladt under eTA-programmet, skal ansøge om et andet visum. Yderligere detaljer kan findes ved at besøge Canada Immigration Visa Advice og bruge det gratis "do i need a visa tool".
Det anbefales, at borgere i Uruguay udfylder deres eTA-ansøgning 72 timer før deres afrejsedato. Alle detaljer kan findes ved at besøge eTA-krav eller Canada eTA FAQ's. Det tilrådes at gennemgå disse sider, før man starter en eTA-ansøgning for at undgå forsinkelser eller risikoen for, at en eTA bliver afvist.
Det er et krav at være statsborger i Uruguay, før man kan ansøge om en Canada eTA, så rejsende, der har et pas eller rejsedokument med en anden status, såsom flygtning, skal ansøge om et fuldt Canada-visum og ikke en eTA.
Uruguay-borgere kan forvente, at deres eTA-ansøgning normalt vil blive behandlet og godkendt inden for 5 minutter, og tilladelsen sendes via e-mail i form af et PDF-dokument. Det er ikke nødvendigt at printe eller fremvise nogen dokumenter i lufthavnen, da eTA'en gemmes elektronisk i forhold til passet i Canada Immigration System.

Råd til ansøgning om eTA
  • Indsend ansøgningen mindst 72 timer før afrejse
  • Hvis man får afslag på en eTA, kan man stadig ansøge om et fuldt besøgsvisum.
  • En eTA garanterer ikke indrejse til Canada, da den endelige beslutning træffes af Canada Immigration.
  • Hvis den rejsende er under 18 år, skal en forælder eller værge indgive ansøgningen.

Få mere at vide om eTA

Fordele ved eTA
  • eTA er gyldigt i 5 år fra udstedelsesdatoen
  • Kan bruges til flere indrejser under 90 dages varighed
  • Hurtig godkendelse og elektronisk levering
  • Ansøg på computer, tablet eller mobil

Ansøg om eTA

Du har fået et canadisk besøgsvisum inden for de seneste ti år, eller du har i øjeblikket et gyldigt nonimmigrant-visum til USA. Dit formål med besøget i Canada er kortvarigt, for forretning eller turisme (normalt i perioder op til 6 måneder). Du vil flyve til eller foretage et transitstop i en canadisk lufthavn med et gyldigt pas fra et af de godkendte visumpligtige lande. Hvis disse betingelser ikke alle er opfyldt, kræves der et besøgsvisum for din rejse til Canada.